Az eredeti és utánozhatatlan hajkötés-sokszorozó


Az Olaplex 3 lépcsős rendszer egy olyan szabadalmaztatott aktív összetevőt tartalmaz, mely molekuláris szintet építi újjá a sérült hajkötéseket, amiket mechanikai-, kémiai- és hőhatás egyaránt okozhat. Használd az Olaplexet a már károsodott haj végleges helyreállítására, vagy más szalonszolgáltatások kiegészítéseként is, ezzel garantálva vendégednek az utánozhatatlanul fényes és egészséges végeredményt.

Olaplex Hungary

No.1
Hajkötés-sokszorozó®

Az újjáépülés kezdete

Ez a szuperkoncentrátum az első lépése az Olaplex szalonokban megtalálható professzionális hajkötés-sokszorozó rendszerének, mely újjáépíti a hajban lévő sérült diszulfid kötéseket, ezzel javítja a haj állapotát és megelőzi a károsodásokat.

Olaplex Hungary

No.2
Hajkötés-tökéletesítő®

A hajszerkezet tökéletesítésének folytatása

Az Olaplex szalonokban megtalálható professzionális rendszer 2. lépése, mely folytatja a hajszerkezet újjáépítését és helyreállít minden sérülten maradt hajkötést, így biztosítva vendégeidnek maximálisan erős, fényes és egészséges tincseket.

Olaplex Hungary
Olaplex Hungary

No.3
Hair perfector®

Tartós védelem otthon is

Ez az utolsó lépés teszi lehetővé vendégeid számára a hosszantartó és folyamatos védelmet otthon is a különböző hajat károsító tényezőkkel szemben.

Fedezd az Olaplexet még ma